No Time To Die WINACTIE

DANIEL CRAIG KEERT TERUG IN ZIJN VIJFDE EN LAATSTE ROL ALS JAMES BOND IN HET WERELDWIJDE BOX OFFICE FENOMEEN!
16 FEBRUARI OP 4K ULTRA HD, BLU-RAY™ EN DVD COLLECTOR’S EDITIONS VAN EON PRODUCTIONS, METRO GOLDWYN MAYER (MGM) & UNIVERSAL PICTURES HOME ENTERTAINMENT

Daniel Craig levert de “beste Bond die we ooit hebben gehad” (IGN) en een “verbluffende en verrassende finale” (Empire) in NO TIME TO DIE, het buitengewone 25e deel van de James Bond-serie, voor het eerst te bezitten op 4K Ultra HD, Blu-ray™ en DVD Collector’s Editions op 16 februari 2022 van Albert R. Broccoli’s EON Productions, Metro Goldwyn Mayer (MGM) en Universal Pictures Home Entertainment. Met een wereldwijde omzet van meer dan 700 miljoen dollar en een Certified Fresh op Rotten Tomatoes, kunnen fans NO TIME TO DIE met meer dan een uur aan bonuscontent voorzien van actie, spektakel en stunts in huis halen. Met hoogtepunten, zoals het Being James Bond 45 minuten durende retrospectief op 4K Ultra HD en vier exclusieve en spannende features, kunnen kijkers een kijkje nemen achter de schermen van de film en dieper ingaan op de “spannende en emotionele” (Deadline) nalatenschap van Daniel Craig’s 007.

In NO TIME TO DIE keert Daniel Craig terug als Ian Fleming’s James Bond naast OSCAR® winnaar Rami Malek. Bond heeft de actieve dienst verlaten en geniet van een rustig leven op Jamaica. Zijn rust is van korte duur als zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA opduikt en om hulp vraagt. De missie om een ontvoerde wetenschapper te redden, blijkt veel verraderlijker dan verwacht, waardoor Bond op het spoor komt van een mysterieuze schurk gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.

NO TIME TO DIE met in de hoofdrollen Daniel Craig (Spectre, Skyfall), Rami Malek (Bohemian Rhapsody, “Mr. Robot”), Léa Seydoux (The French Dispatch, Spectre, Blue is the Warmest Color), Lashana Lynch (Captain Marvel), Ben Whishaw (Spectre, Cloud Atlas), Naomie Harris (Spectre, Venom), met Jeffrey Wright (Spectre, Broken Flowers), Christoph Waltz (Spectre, Inglourious Basterds), en Ralph Fiennes (Spectre, The Grand Budapest Hotel).

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd-, twee Blu-ray- en twee 4K 4K UHD-exemplaren van deze gigantische blockbuster weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef je eventuele voorkeur aan voor dvd, Blu-ray of 4K UHD én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de populaire misdaadfilm van Matthew Vaughn uit 2004 die er min of meer voor zorgde dat Daniel Craig de rol van James Bond 007 toebedeeld kreeg voor zijn eerste avontuur Casino Royale in 2006?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd, Blu-ray óf 4K UHD disc bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  5 maart, 2022

  Trailer