Nobel WINACTIE

Sinds 13 december ligt NOBEL in de schappen. Amper een dag nadat luitenant Erling Riiser is teruggekeerd van een traumatische militaire missie in Afghanistan, krijgt hij de opdracht om in Oslo een Afghaanse man te vermoorden. Al snel blijkt dat deze opmerkelijke opdracht niet afkomstig is van het hoofd van de Inlichtingendienst. Het zorgt ervoor dat Riiser in een situatie komt waarin hij zelf een mogelijk doelwit is geworden en hij niemand meer kan vertrouwen. Zoekende naar een antwoord op de vraag waarom hij is ingezet als huurmoordenaar, gaat Riiser op zoek naar wie er achter de opdracht zit. Dan blijkt dat Riiser onderdeel is van een gewetenloze samenzwering die teruggaat tot het aandeel van de Noren in de oorlog in Afghanistan.

Met dank aan Lumière mogen wij een Blu-ray én een dvd weggeven van deze boeiende serie? Wil jij kans maken? Laat dan hieronder je gegevens achter, geef eventueel je voorkeur aan voor de Blu-ray of dvd en beantwoord de volgende vraag:
Welke acteur is in Nobel te zien als Erling Riiser en was eerder te zien in films als The Martian en Hercules?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 december 2016. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray en dvd bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  16 december, 2016

  Meer lezen over