Norskov

Vanaf 15 maart ligt NORSKOV in de schappen, een spannend politiedrama over een groeiend drugsprobleem in een industrieel havenstadje in het noorden van Denemarken.

Norskov, een industrieel havenstadje in het noorden van Denemarken, vecht voor zijn toekomst. Maar een groeiend drugsprobleem onder de jongeren vormt een belemmering. Detective Tom Noack keert na 20 jaar terug naar zijn geboorteplaats om het drugscircuit aan te pakken. Wanneer blijkt dat de criminaliteit veel dichter bij huis is dan aanvankelijk gedacht, belandt Noack in een tweestrijd tussen vriendschap en werk.

Ter ere van deze release heeft Lumière ons een Blu-ray ter beschikking gesteld. Nu wil jij natuurlijk weten hoe jij kans maakt op de deze fantastische nieuwe serie? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke serie was hoofdrolspeler Thomas Levin eerder te zien als Ulrik Mørch?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 maart 2016, waarna wij ons uiterste best gaan doen om de Blu-ray box bij jou op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  13 maart, 2016

  Meer lezen over