Now You See Me 2 WINACTIE

Vanaf 9 juni draait NOW YOU SEE ME 2 in de Nederlandse bioscopen en wij sturen je er gratis heen!

De ‘Four Horsemen’ (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan) zijn terug in een tweede breinbrekend avontuur. Een jaar nadat ze de FBI te snel af waren en het publiek voor zich wonnen met hun magische Robin Hood-achtige spektakels, maken de vier getalenteerde illusionisten zich op voor een comeback waarin ze de onethische praktijken van een techmagnaat aan het licht willen brengen. De man achter hun verdwijningsact is niemand minder dan Walter Mabry (Daniel Radcliffe), een technisch wonder die de illusionisten dwingt de meest onmogelijke diefstal ooit uit te voeren. Om hun naam te zuiveren en het werkelijke brein achter deze praktijken te ontmaskeren zullen de illusionisten een laatste weergaloze stunt moeten uithalen.

Zin om naar deze vervolgfilm op de hit uit 2013 te gaan? In samenwerking met Independent Films mogen we twee setjes vrijkaarten weggeven! Nu is natuurlijk jouw vraag hoe jij dat setje kaarten kan bemachtigen en dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke actrice zien we in dit vervolg helaas niet terug omdat ze zwanger was?

Let op:
De actie loopt tot en met 14 juni 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de kaarten zo snel mogelijk bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  7 juni, 2016