Obi-Wan Kenobi WINACTIE

Tijdens de heerschappij van het Galactic Empire, vertrekt voormalig Jedi-meester Obi-Wan Kenobi op een cruciale missie. Kenobi moet bondgenoten die nu vijanden zijn confronteren en de wraakzuchtigheid van het Empire onder ogen komen.

OBI-WAN KENOBI gaat op 25 mei van start op Disney+ en krijgt in totaal zes afleveringen.

Om de release van deze nieuwe serie te vieren, heeft The Walt Disney Company een twee gave pakketten beschikbaar gesteld voor een winactie. In ieder pakket vind je een Notebook, een Cap, een Lightsaber keychain en een set Pin Badges. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe jij dat pakket kan bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en beantwoord op de volgende vraag:
In de nieuwe serie Obi-Wan Kenobi keert Ewan McGregor als het titelpersonage, maar hoe heet de acteur die het legendarische personage speelde in de originele Star Wars-trilogie?

Let op:
De actie loopt tot en met 29 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om deze pakketten bij de gelukkigen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  21 mei, 2022

  Trailer