Occupied WINACTIE

Vanaf vandaag ligt Occupied in de winkelschappen. Hoe arrogant kunnen grootmachten zich opstellen? Wat gebeurt er met een land onder zogenaamd vreedzame bezetting? Komen burgers in opstand wanneer hun veiligheid en materiële rijkdom op het eerste gezicht niet aangetast worden? Deze waanzinnig spannende en gelaagde serie toont hoe mensen omgaan met de loyaliteit tegenover zichzelf, hun familie en hun vaderland. In de nabije toekomst besluit de Noorse regering, zonder overleg met de omringende landen, al hun olie- en gaswinning stop te zetten om volledig over te stappen op duurzame energie. Daarop valt Rusland, met goedkeuring van de EU, het land binnen om de grondstoffen voor de rest van de wereld beschikbaar te houden. Wat een geweldloze, tijdelijke invasie zou moeten zijn, ontaardt al gauw in onrust en spanningen. Noorse burgers voelen zich in hun vrijheid aangetast en komen in opstand. Zoals je leest een erg actuele thrillerserie van Noorse bodem. Met dank aan Lumière mogen wij een Blu-ray exemplaar van deze serie weggeven.

Nu wil jij natuurlijk weten hoe jij kans maakt op de deze serie? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens en geef vervolgens antwoord op de volgende vraag:
Welke film uit 2011 werd gebaseerd op een boek van Jo Nesbø, schrijver van Occupied?

Let op:
De actie loopt tot en met 15 december 2015, waarna wij ons uiterste best gaan doen om de serie bij jou op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  7 december, 2015

  Meer lezen over