Once Upon a Time in Hollywood – Collector’s Edition 4K WINACTIE

Sinds 20 december ligt ONCE UPON A TIME IN… HOLLYWOOD in de schappen, de negende film van tweevoudig Academy Award® winnaar Quentin Tarantino.

De film biedt kijkers een blik in het rauwe Los Angeles van 1969, waar tv-ster Rick Dalton (Leonardo di Caprio) en zijn stunt stand-in Cliff Booth (Brad Pitt) zich een weg banen door een snel veranderende filmindustrie. De film bleek een echte kaskraker en heeft “een van de beste casts aller tijden”. Naast hoofdrolspelers Leonardo DiCaprio en Brad Pitt schitteren onder andere Margot Robbie, Julia Butters, Margaret Qualley, Timothy Olyphant, Austin Butler, Dakota Fanning, Emile Hirsch, Bruce Dern en Al Pacino – in verschillende verhaallijnen – als eerbetoon aan de laatste momenten van Hollywoods Gouden Eeuw, waaronder een cameo van Luke Perry in zijn onverwacht laatste rol.

Zoals we beide de eerdere winactie al hebben vermeld verscheen de film op dvd, Blu-ray, 4K Ultra HD en op aanvraag. Voor de grote fans bracht Sony Pictures Home Entertainment echter ook een fantastisch Limited 4K Ultra HD Collector’s Edition uit, inclusief 7-inch vinylplaat, een collector’s item vintage poster én een exclusieve nieuwe editie van MAD Magazine… en daar mogen wij twee exemplaren van weggeven!

Verschijningsdatum:
∙ Op Blu-ray, dvd en UHD: 20/12/2019
∙ Digital download: 12/12/2019

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee Limited 4K Ultra HD Collector’s Edition exemplaren weggeven van deze geweldige nieuwe film van Quentin Tarantino weggeven! Wil jij deze superieure versie aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
Welke nummer dat gebruikt werd in een Tarantino-film behoort tot een van jouw favoriete nummers aller tijden?

Let op:
De actie loopt tot en met 29 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk deze fantastische versie zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
22 december, 2019

Trailer