Once Upon a Time … in Hollywood WINACTIE

Vanaf 15 augustus is ONCE UPON A TIME … IN HOLLYWOOD in de bioscopen te zien. De negende film van schrijver en regisseur Quentin Tarantino is een eerbetoon aan het gouden Hollywood-tijdperk, met meerdere verhaallijnen en een imposante ensemblecast.

Quentin Tarantino’s Once Upon a Time in Hollywood speelt zich af in het Los Angeles van 1969, een tijd waarin alles aan het veranderen is. TV-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth (Brad Pitt) proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen.

In samenwerking met Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment mogen wij twee pakketjes weggeven. Een pakketje 2 vrijkaartjes + 1 sleutelhanger en eentje met 2 vrijkaartjes + 1 pet! Wil jij zo’n pakket winnen? Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Voor welke film won Quentin Tarantino in 2013 een Oscar in de categorie Best Writing, Original Screenplay?

Let op:
De actie loopt tot en met 17 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketten bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
10 augustus, 2019

Trailer