One Shot WINACTIE

Een elite-eenheid van Navy SEALs wordt op missie gestuurd met de taak om een gevangene van een geheime CIAgevangenis op een eiland te transporteren naar het vasteland. Maar als er een door terroristen geleide opstand plaatsvindt, is het nog maar de vraag of de SEALs zichzelf en de gevangene kunnen beschermen, en op tijd het eiland afkomen om een bom te ontmantelen. In de actiethriller One Shot word je meegezogen in een ongekend spannend gevecht tegen de tijd en terreur.

30-11-2021 te koop bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play, Rakuten en Amazon
09-12-2021 te huur bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play, Rakuten, Amazon, KPN en Ziggo

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray, en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
Scott Adkins timmert lekker aan de weg in Hollywood, met de ene na de andere film die van hem verschijnt. Hoe heet de film die eerder dit jaar verscheen van én met Dolph Lundgren?

Let op:
De actie loopt tot en met 8 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  1 mei, 2022

  Trailer

  Meer lezen over