Operation Fortune: Ruse de Guerre WINACTIE

Internationale inlichtingendienst Five Eyes rekruteert MI6 agent Orson Fortune (Jason Statham) om de verkoop van een nieuwe, dodelijke wapentechnologie die de wereldorde dreigt te verstoren, te voorkomen. Samen met CIA agent Sarah Fidel (Aubrey Plaza) en Hollywoodster Danny Francesco (Josh Hartnett), zal Fortune moeten infiltreren in het netwerk van de steenrijke wapenhandelaar Greg Simmonds (Hugh Grant) en een ramp te zien voorkomen.

OPERATION FORTUNE: RUSE DE GUERRE is sinds 23 mei verkrijgbaar op DVD en BD & sinds 6 juni ook verkrijgbaar als 4K UHD RELEASE

Met dank aan The Searchers i.s.m. Remain In Light mogen wij twee dvd-, twee Blu-ray- én twee 4K UHD- exemplaren weggeven van deze film! Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur voor dvd, Blu-ray of 4K UHD en beantwoord de volgende vraag:
Door de jaren heen heeft Jason Statham de nodige namen gehad in de films waarin hij te zien was. Maar wat was de smakelijke naam van zijn personage in Lock, Stock and Two Smoking Barrels?

Let op:
De actie loopt tot en met 13 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het dvd, Blu-ray of 4K UHD exemplaar bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
6 juni, 2023

Trailer