Orange is the New Black – seizoen 3 WINACTIE

Ieders favoriete vrouwelijke gevangenen zijn terug in het derde seizoen van de immens populaire serie Orange is the New Black en wij geven het complete laatste seizoen weg op Blu-ray!

Ook in dit seizoen valt er weer genoeg te beleven in de Litchfield gevangenis. Zo doen nieuwe liefdes hun intrede, worden er weer handige handeltjes opgezet en krijgen de dames zelfs te maken met een insectenplaag. Maar ook voor het personeel is het leven in de gevangenis alles behalve makkelijk als sluiting dreigt en directeur Caputo moeilijke beslissingen moet nemen.

Zin om het derde seizoen in huis te halen waarvan we er eentje op Blu-ray namens eOne Benelux mogen weggeven en de collectie compleet te maken? Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is je gegevens hieronder achter laten en antwoord te geven op de volgende vraag:
Via welke streamingdienst is de serie eveneens te bekijken?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 juli 2016. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de blu-ray zo snel mogelijk bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
28 juni, 2016