Orange is the New Black – seizoen 4 WINACTIE

Sinds 24 januari ligt het vierde seizoen van ORANGE IS THE NEW BLACK in de schappen, de hitserie van de maker van Weeds. Zowel door critici als consumenten bejubeld vanwege een unieke combinatie van drama, spanning en humor. Het vierde seizoen gaat verder in de chaos waar seizoen 3 eindigde. Er is een nieuwe hoofdbewaarder aan het bewind die zijn expertise gebruikt om orde op zaken te stellen in de Litchfield gevangenis, maar zijn hardhandige methoden doen meer kwaad dan goed. Terwijl de gevangenen steeds meer in opstand komen tegen het schrikbewind van de bruut, probeert directeur Caputo nog op een diplomatische wijze de vrede te bewaren. Maar door een aangrijpende gebeurtenis gaan alle remmen los.

Wil jij graag het vierde seizoen in huis halen? Met dank aan eOne Benelux mogen wij 2 dvd én 2 Blu-ray weggeven om jouw collectie compleet te maken! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je gegevens hieronder achter laten, aan te geven of jij de dvd óf Blu-ray wilt ontvangen en antwoord te geven op de volgende vraag:
Via welke streamingdienst is de serie eveneens te bekijken?

Let op:
De actie loopt tot en met 14 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd of Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  7 februari, 2018

  Trailer