Orange is the New Black – seizoen 6 WINACTIE

Sinds 13 november ligt het zesde seizoen van ORANGE IS THE NEW BLACK in de schappen. Een week na de bestorming van het noodhulp team Lichtfield Penitentiary, zijn de dames van Litch letterlijk en figuurlijk uit elkaar gescheurd terwijl ze een nieuwe faciliteit betreden in het zesde seizoen van Orange is the New Black. Nu de nieuwkomers onderaan beginnen moeten ze zien te navigeren door nieuwe regels en machtsdynamiek terwijl ze gevreesd worden door gevangenen en gefolterd door bewakers. Vriendschappen zullen worden getest en nieuwe bondgenootschappen gevormd – sommige naar keuze, andere door omstandigheden – terwijl de vrouwen geconfronteerd worden met een lading aanklachten van de rel. Zullen ze deals sluiten en elkaar de rug toekeren, of spannen ze samen en houden ze daarmee de banden intact?

Met dank aan WW Entertainment mogen wij drie dvd exemplaren van het complete zesde seizoen van Orange is the New Black weggeven. Wil jij die aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke actrice, die eerder te zien was in de serie Mercy en kleine rollen had in films als Argo, is ook dit seizoen weer te zien als Piper Chapman?

Let op:
De actie loopt tot en met 9 december. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  2 december, 2019

  Trailer