Orphan: First Kill WINACTIE

Esthers angstaanjagende verhaal gaat verder in deze prequel van Orphan (2009). Nadat Esther (Isabelle Fuhrman) op briljante wijze is ontsnapt uit een Estlandse psychiatrische inrichting, reist ze naar Amerika. Ze doet zich voor als de vermiste dochter van een rijk gezin, dat haar met alle liefde na vier jaar weer in hun armen sluit. Door een onverwachte wending moet Esther het opnemen tegen de moeder van het gezin, die haar familie koste wat kost zal beschermen tegen het moordlustige ‘kind’.

Vanaf 1 september is ORPHAN: FIRST KILL in de bioscoop te zien.

Met dank aan Independent Films mogen wij twee setjes vrijkaarten voor de film weggeven. Wil jij een setje bemachtigen? Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de actrice, bekend uit films als 10 Things I Hate About You en Save The Last Dance, die in Orphan: First Kill te zien is als de moeder van het gezin?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de vrijkaarten zullen toesturen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
29 augustus, 2022

Trailer