Ouija: Origin of Evil WINACTIE

Op 27 oktober draait de angstaanjagende horror-film OUIJA: ORIGIN OF EVIL in de bioscopen.

Het was nooit alleen maar een spelletje. Ouija: Origin of Evil sleurt kijkers terug in de wereld van het bovennatuurlijke bordspel in dit vervolg op de culthit uit 2014. In het Los Angeles van 1965 lichten een moeder en haar twee dochters mensen op met séances. Wanneer ze een nieuw trucje toevoegen aan hun repertoire halen ze per ongeluk een echte kwaadaardige geest in huis. Als de jongste dochter bezeten raakt door deze genadeloze geest, moet de familie ondenkbare angsten overwinnen om haar te redden en om de geest die haar in bezit heeft uit te drijven.

LIKE ook de Facebookpagina of tag de film met #Ouija

Ter ere van de release van deze film hebben wij weer leuke prijzen te vergeven. Wat te denken van 3 T-shirts en 3 pakken speelkaarten! Wil jij weten hoe jij deze kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke actrice, die de rol van Paulina Zander speelt, keert als enige terug uit de eerste film?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om het pakket bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
22 oktober, 2016