Outlander – seizoen 2 WINACTIE

Sinds 19 oktober ligt seizoen 2 van OUTLANDER in de schappen. Hierin komen Claire en Jamie aan in Frankrijk, in een poging om te kunnen infiltreren bij de jakobieten, onder leiding van Prins Charles Stuart, om zo de Slag bij Culloden te voorkomen. Met de hulp van de neef van Jamie, belanden ze in de wereld van de Franse society, vol intriges en feestjes, maar waar politiek gewin een lastige opgave blijkt. De geschiedenis een andere wending geven, zorgt ervoor dat hun relatie onder druk komt te staan, maar omdat zij weten hoe de toekomst eruit ziet, moeten Claire en Jamie alles op alles zetten om te voorkomen dat de Schotse manier van leven voor altijd zal verdwijnen.

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij een dvd én een Blu-ray exemplaar van dit seizoen weggeven. Wil jij zo’n box aan je collectie toevoegen? Geef dan antwoord op de vraag, laat je naam en e-mailadres achter, geef je eventuele voorkeur op en geef antwoord op de volgende vraag:
Wie is de auteur van de boeken waarop Outlander gebaseerd is?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 november 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om het seizoen bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  26 oktober, 2016