Outlander – seizoen 3 WINACTIE

Het derde seizoen van Outlander begint nadat Claire terugreist naar haar leven in 1948. Ze is nu zwanger en worstelt met de gevolgen van haar plotselinge terugkeer bij haar eerste man Frank. In de 18e eeuw lijdt Jamie door de nasleep van de Slag bij Culloden en het verlies van Claire. Als de jaren voorbijgaan, proberen zowel Jamie als Claire een leven op te bouwen, gescheiden van elkaar en ieder gekweld door de herinnering aan hun verloren liefde. Gescheiden door eeuwen en continenten moeten Claire en Jamie de weg terug naar elkaar vinden. Zoals altijd wachten problemen, mysterie en avontuur op hen en blijft de vraag: als ze elkaar terugvinden, zullen ze dan nog dezelfde mensen zijn die afscheid van elkaar namen in de toekomst?

​​Verschijningsdatum:
∙ DVD & Blu-ray: 19/09/2018

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee dvd én vier (!) Blu-ray exemplaren weggeven van deze heerlijke serie. Wil jij dit seizoen aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur voor dvd of Blu-ray aan en beantwoord de volgende vraag:
De Slag bij Culloden was een gevecht tussen het Huis Hannover en een politieke beweging. Wat is de naam van deze politieke beweging die het rooms-katholieke koningshuis Stuart op de Britse troon wilde herstellen?

Let op:
De actie loopt tot en met 1 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd danwel Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  24 september, 2018