Outlander – seizoen 4 WINACTIE

Claire en Jamie Fraser proberen een thuis te maken in het koloniale Amerika, ze vestigen zich in North Carolina op nog een ander keerpunt in de geschiedenis – het hoogtepunt van de Amerikaanse revolutie – waar ze een ijle loyaliteit aan de huidige Britse heersende klasse moeten voeren, ondanks Claire’s kennis van de komende bloedige opstand. Onderweg kruisen de Frasers paden met de beruchte piraat en smokkelaar Stephen Bonnet in een noodlottige ontmoeting die terug zal komen om de Fraser-familie te achtervolgen. Ondertussen groeien Brianna Randall en Roger Wakefield in de 20e eeuw dichterbij elkaar, maar ze doen een schokkende ontdekking waardoor ze overwegen om in de voetsporen van Claire te treden.

Verschijningsdatum:
∙ DVD & Blu-ray: 05/06/2019

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee dvd én twee Blu-ray exemplaren weggeven van dit fijne seizoen. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur voor dvd of Blu-ray aan en beantwoord de volgende vraag:
Hoofdrolspeelster is ook dit seizoen weer Caitriona Balfe, maar in welke film ui 2013 is deze Ierse naar Arnold Schwarzenegger en Sylvester Stallone te zien als Jessica Miller?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd danwel Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  14 juni, 2019

  Trailer