Outlander – seizoen 5 WINACTIE

De Britse dramaserie Outlander neemt kijkers mee naar 1945, kort nadat de Tweede Wereldoorlog is afgelopen. Claire Randall is werkzaam als verpleegster, maar dan gebeurt er iets vreemds waardoor ze tweehonderd jaar terug in de tijd terecht komt. Als ze wakker wordt, is ze in het Schotland van 1743. Het brengt Claire in een lastige situatie waarbij ze moet zien te overleven in de achttiende eeuw. Nu ze ver terug in de tijd is, wordt ze uitgehuwelijkt aan een Schotse strijder, terwijl ze ondertussen ook zelf liefde vindt. Wie is de man van haar leven?

In het vijfde seizoen van Outlander blijven Claire en James de mensen van wie ze houden beschermen in roerige tijden in het koloniale Amerika.

Verschijningsdatum:
∙ DVD & Blu-ray: 16/09/2020

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee dvd én twee Blu-ray exemplaren weggeven van dit fijne seizoen. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur voor dvd of Blu-ray aan en beantwoord de volgende vraag:
Hoofdrolspeelster is ook dit seizoen weer Caitriona Balfe, maar in welke film uit 2013 is deze Ierse naar Arnold Schwarzenegger en Sylvester Stallone te zien als Jessica Miller?

Let op:
De actie loopt tot en met 14 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd danwel Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
7 november, 2020

Trailer