Outlander WINACTIE

Vanaf 18 november ligt ook volume 2 van het eerste seizoen van Outlander in de winkelschapen waardoor je nu van het complete eerste seizoen kan genieten. In Outlander krijgen we te maken met romantiek, sciencefiction, geschiedenis en avontuur in het verhaal over Claire Randall, een getrouwde WOII verpleegster die per ongeluk terug in de tijd gaat naar het jaar 1743. In de voortzetting van het seizoen wordt de relatie tussen Claire en Jamie op de proef gesteld en moet Claire vrede vinden tussen haar moderne manier van denken en de wereld van de 18e eeuw. Genadeloze Engelse soldaten, gewelddadige clan-politiek en een wreed heksenproces dwingen Jamie en Claire ertoe te ontsnappen naar een nieuwe thuis. Net als hun leven als pasgetrouwd stel vorm lijkt te krijgen, wordt Jamie weer in Kapitein Randalls duistere wereld getrokken. Uiteindelijk ontdekt Claire dat er een erger lot is dan de dood als ze probeert Jamie’s hart, én zijn ziel te redden. Met dank aan Sony Pictures Home Entertainment mogen we tweemaal de volume 1 én 2 op Blu-ray van het eerste seizoen weggeven!

Outlander – seizoen 1 – volume 1: releasedatum 14 oktober 2015 | volume 2: releasedatum 18 november 2015
Copyright: © 2015 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.

Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op deze fantastische Blu-rays en dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Wie is de auteur van de boeken waarop Outlander gebaseerd is?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 november 2015, waarna wij contact opnemen met de winnaar en ons uiterste best gaan doen om de Blu-rays zo snel mogelijk bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  15 november, 2015