Overlord WINACTIE

Vanaf 20 maart ligt OVERLORD in de schappen. Niets kan je voorbereiden op de overweldigende chaos die Overlord met zich mee brengt. Mega-producer J. J. Abrams heeft het krankzinnige verhaal gecreëerd van een team van Amerikaanse paratroepen die oog-in-oog komt te staan met Nazi’s die bovennatuurlijke krachten bezitten. Deze veelgeprezen actiefilm van epische proporties moet je hebben ervaren om het te geloven!

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van opvallende mix van oorlog en horror. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en adres achter én geef antwoord op deze vraag:
J.J. Abrams is niet alleen als regisseur bekend van films als Star Trek: Into Darkness en Star Wars: Episode VII – The Force Awakens, maar is ook succesvol als producent van films en series. Noem minimaal 3 succesvolle series waarin hij optrad als (uitvoerend) producent?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  14 maart, 2019

  Trailer