Overspel WINACTIE

Het tweede decennium van de eenentwintigste eeuw laat een opleving van kwalitatief hoogstaand televisiedrama zien bij de publieke omroep, waaronder Penoza van de KRO. Ook de VARA-serie Overspel past in deze trend. De serie wordt niet alleen door recensenten hoog gewaardeerd, maar trekt ook een groot aantal kijkers.

De jonge fotografe Iris Hoegaarde (Sylvia Hoeks) is getrouwd met officier van Justitie Pepijn van Erkel (Ramsey Nasr), maar begint een geheime verhouding met Willem Steenhouwer (Fedja van Huêt). Hij is de advocaat van de dubieuze vastgoedmagnaat Huub Couwenberg (Kees Prins), met wie Van Erkel namens het Openbaar Ministerie in een juridisch gevecht verwikkeld is.

Een serie die je niet mag missen en we zijn dan ook blij dat wij namens Just Entertainment een Blu-ray én een dvd set met de complete series 1-3 weg mogen geven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om zo’n set te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, geef antwoord op de volgende vraag en geef ook je eventuele voorkeur aan voor Blu-ray of dvd:
Van welk satirische televisieprogramma is acteur Kees Prins ook bekend?

Let op:
De actie loopt tot en met 15 mei 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de sets bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
8 mei, 2016