Pacific Rim Uprising WINACTIE

Sinds 25 juli ligt PACIFIC RIM UPRISING in de schappen. In de nieuwe spectaculaire actiefilm gaan de piloten van de torenhoge Jaeger-robots opnieuw de strijd aan met kolossale en allesvernietigende monsters. John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) speelt Jake Pentecost, een rebelse voormalig Jaeger piloot. Zijn vader offerde zichzelf op om de mensheid te redden van de Kaiju monsters. De zus van Jake, Mako Mori (Rinko Kikuchi), is de leider van een nieuwe generatie piloten die zich verenigen tegen de dreiging. In hun voorbereiding om de grootste krijgsmacht te worden die de aarde ooit gekend heeft werkt Jake samen met zijn rivaal, de getalenteerde piloot Lambert (Scott Eastwood, Fast & Furious 8). Daarnaast wordt Jake bijgestaan door de vijftienjarige Jaeger-hacker Amara (nieuwkomer Cailee Spaeny).

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze gigantische blockbuster. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Regisseur Steven S. DeKnight kruipt met deze film in de voetsporen van een Oscarwinnaar. Hoe heet deze Mexicaanse regisseur, die zich de afgelopen Oscars de grote winnaar mocht noemen met zijn The Shape of Water?

Let op:
De actie loopt tot en met 3 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
27 juli, 2018

Trailer