Pacific Rim Uprising WINACTIE

Vanaf 22 maart is PACIFIC RIM UPRISING in de bioscopen te bewonderen. In de nieuwe spectaculaire 3D-actiefilm gaan de piloten van de torenhoge Jaeger-robots opnieuw de strijd aan met kolossale en allesvernietigende monsters.

John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) speelt Jake Pentecost, een rebelse voormalig Jaeger piloot. Zijn vader offerde zichzelf op om de mensheid te redden van de Kaiju monsters. De zus van Jake, Mako Mori (Rinko Kikuchi), is de leider van een nieuwe generatie piloten die zich verenigen tegen de dreiging. In hun voorbereiding om de grootste krijgsmacht te worden die de aarde ooit gekend heeft werkt Jake samen met zijn rivaal, de getalenteerde piloot Lambert (Scott Eastwood, Fast & Furious 8). Daarnaast wordt Jake bijgestaan door de vijftienjarige Jaeger-hacker Amara (nieuwkomer Cailee Spaeny).

In samenwerking met Universal Pictures International en Triple P Entertainment mogen wij drie pakketten weggeven met daarin een t-shirt, een trui en een powerbank! Wil jij zo’n gaaf merchandise pakket winnen? Dat hebben we weer heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, geef gelijk even jouw maat aan én geef antwoord op de volgende vraag:
Regisseur Steven S. DeKnight kruipt met deze film in de voetsporen van een kersverse Oscarwinnaar. Hoe heet deze Mexicaanse regisseur, die zich de grote winnaar mocht noemen met zijn The Shape of Water?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het pakket bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  17 maart, 2018

  Trailer