Papillon WINACTIE

Sinds 18 januari ligt PAPILLON in de schappen, de remake van de epische Frans-Amerikaanse avonturenfilm, naar de gelijknamige semi-autobiografische roman van Henri Charrière.

Na een onterechte veroordeling voor moord wordt kluisrover Henri Charrière in 1931 voor een levenslange gevangenisstraf verbannen naar Frans Guyana. Hij is vastbesloten zijn vrijheid te herwinnen en sluit daarom een deal met de rijke en eigenzinnige Louis Dega. In ruil voor bescherming, bekostigt Dega zijn ontsnappingspogingen. De wrede omstandigheden, eenzame opsluitingen en continue dreigingen houden Henri niet tegen. Na vele mislukte uitbraken worden Henri en Dega overgeplaatst naar het gevreesde Île du Diable; Duivelseiland. Nog nooit wist iemand van dat eiland te ontsnappen, maar zelfs na 13 jaar gevangenschap is Henri niet te stoppen. Hij moet en zal op vrije voeten komen…

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij twee dvd’s en twee Blu-rays weggeven van deze prachtige remake. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je naam en e-mailadres achter, geef jouw voorkeur voor dvd óf Blu-ray aan en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
In deze remake zien we Rami Malek en Charlie Hunnam in de hoofdrollen, maar welke twee legendarische acteurs speelden deze rollen in de eerste verfilming van het boek in 1973?

Let op:
De actie loopt tot en met 13 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om dvd óf Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  6 februari, 2019

  Trailer

  Meer lezen over