Paradise Trips WINACTIE

Vanaf 24 september wordt Paradise Trips in de bioscopen gebracht door Cinéart Nederland. In de film volgen we de gepensioneerde buschauffeur Mario die toch nog één laatste klus aanneemt door een groep kleurrijke jongeren naar Kroatië te brengen. De op het eerste oog simpele reis wordt voor Mario echter al snel één grote confrontatie met zijn vooroordelen. En zijn verloren zoon.

Zin in deze film van Belgische bodem met een glansrol voor acteur Gene Bervoets? Dat komt goed uit! Namens Cinéart mogen we namelijk twee vrijkaarten voor de film weggeven. En om het pakketje compleet te maken doen we er ook nog een unieke Paradise Trips-zonnebril bij!

Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op dit pakket en dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke Nederlandse musicalster speelt ook een belangrijke rol in de film?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 september 2015, waarna wij ons uiterste best doen om het pakket zo snel mogelijk bij jou op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  17 september, 2015