Paranormal Activity: The Ghost Dimension WINACTIE

Vanaf 16 maart ligt Paranormal Activity: The Ghost Dimension in de winkelschappen. Voor het eerst ZIE je de activiteit in deze gloednieuwe ONGECENSUREERDE versie met filmmateriaal dat te intens voor de bioscopen is! Wanneer een nieuw gezin zijn intrek neemt in het vroegere huis van Katie en Kristi ontdekken ze een mysterieuze videocamera die de aanwezigheid van een oud kwaad onthult dat hun leven begint te terroriseren. De ziel van hun jongste dochter is in gevaar en ze moeten nu terugvechten tegen deze demonische bedreiging voordat ze de volgende slachtoffers worden in het laatste hoofdstuk van de grensverleggende horrorreeks.

In samenwerking met Universal Pictures Benelux en Triple P Entertainment mogen wij een Blu-ray én een 3D Blu-ray weggeven van deze angstaanjagende film. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze leuke film te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke actrice was tot aan deze film in alle Paranormal Activity films te zien als Katie?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 maart 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  15 maart, 2016