Parasite WINACTIE

Sinds 19 maart ligt PARASITE in de schappen op dvd én Blu-ray. De Oscarwinnaar van Bong Joon Ho trok eerder meer dan 400.000 bezoekers naar de filmzalen, een nieuw record voor een Aziatische arthousefilm. Het Zuid-Koreaanse drama, dat bijna vier maanden in de bioscopen te zien was, werd bekroond met vier Oscars, waaronder die voor Beste Film en Beste Regisseur, en won eerder de Gouden Palm in Cannes, een Golden Globe en twee BAFTA’s.

PARASITE is sinds de release verkrijgbaar op dvd, Blu-ray en video-on-demand-platformen, zoals CineMember, iTunes, Pathé Thuis en Ziggo Movies & Series.

De werkloze Ki-taek en zijn gezin leven in een krappe woning een arm bestaan. Ze raken bijzonder gefascineerd door de rijke familie Park en zien mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren. Het gezin probeert langzaam maar zeker zijn intrede te doen tot het leven van de familie en heeft daarbij geen moeite met een paar leugentjes om eigen bestwil. Een onverwacht voorval gooit echter roet in het eten, waardoor ze alles op alles moeten zetten om hun nieuwe leven in stand te houden.

In samenwerking met September Film Distribution mogen wij twee dvd- én twee Blu-ray exemplaren van deze ijzersterke Oscarwinnaar weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat jouw gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de vorige film van Bong Joon Ho, die hij in 2017 exclusief voor Netflix maakte?

Let op:
De actie loopt tot en met 1 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd óf Blu-ray bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook

[contact-form-7 404 "Not Found"]
25 maart, 2020

Trailer

Meer lezen over