Pasen Horror WINACTIE

Vrolijk Pasen! Oké, we zullen zelf ook toegeven dat we daarbij niet meteen aan horror en spanning denken, maar toch hebben we in samenwerking met Triple P Entertainment en The Amsterdam Dungeon een zeer fraai en goedgevuld horror-pakket voor je in de aanbieding. En het is natuurlijk altijd leuk om te winnen, zeker als het een fraai filmpakket betreft met een heerlijk dagje uit!

In het pakket vind je maar liefst vier recente horror-films die zojuist op Blu-ray zijn verschenen. Het gaat hierbij om het zeer goed ontvangen Crimson Peak van regisseur Guillermo del Toro, het over-de-top gestoorde Scouts Guide to the Zombie Apocalypse, de laatste toevoeging aan de beklemmende Paranormal Activity-serie en het rete-spannende The Visit waarmee regisseur M. Night Shymalan eindelijk weer terugkeert naar zijn roots. En of dit pakket nog niet fraai genoeg is, doen we er ook nog eens twee vrijkaarten bij voor The Amsterdam Dungeon!

Zin om dit fraaie pakket in huis te halen? Laat hier onder dan je naam en e-mailadres achter en geef zo creatief mogelijk antwoord op de volgende vraag:
Wat was er eerder: de kip of het ei?

Let op:
De actie loopt tot en met 4 april 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en zorgen we er voor dat het pakket zo snel mogelijk wordt opgestuurd. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
27 maart, 2016