Passengers WINACTIE

Vanaf 22 december is PASSENGERS in de bioscopen te bewonderen. Jennifer Lawrence en Chris Pratt spelen de hoofdrollen in deze spannende nieuwe film. Jim (Chris Pratt) en Aurora (Jennifer Lawrence) zijn passagiers aan boord van een ruimteschip dat hen naar een nieuw leven op andere planeet brengt. De reis neemt een gevaarlijke wending wanneer ze als enige passagiers op het schip 90 jaar te vroeg uit hun kunstmatige slaap worden gewekt. Jim en Aurora vallen voor elkaar terwijl ze proberen uit te zoeken waarom hun slaapcabines defect zijn geraakt. Ze komen er achter dat er grote schade is aan het schip en dat hun levens en de levens van duizenden medepassagiers in groot gevaar zijn.

Rond deze release mogen wij weer erg leuke merchandise weggeven, namelijk een drie selfiesticks in combinatie met drie drinkflessen! Wil jij weten hoe jij deze kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Wat is de titel van de vorige film van regisseur Morten Tyldum waarin Benedict Cumberbatch schitterde?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om selfiesticks en drinkflessen bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  18 december, 2016