Patriots Day WINACTIE

Vanaf 12 januari draait PATRIOTS DAY in de bioscopen, dat zich afspeelt tijdens de aanslag op de marathon van Boston in 2013

Wanneer bij de Boston Marathon twee explosieven afgaan begint voor politieagent Tommy Saunders (Mark Wahlberg) een race tegen de klok om de daders op te sporen voor zij opnieuw toeslaan. Terwijl hulpverleners de overlevenden bijstaan start het ijzersterke team van special agent Richard Deslauriers (Kevin Bacon), de commissaris van de politie Ed Davis (John Goodman) en Sergent Jeffrey Pugliese (J.K. Simmons) een bloedstollende klopjacht op de terroristen.

In samenwerking met Independent Films mogen wij twee setjes vrijkaarten voor de verfilming van dit indrukwekkende verhaal weggeven! Nu is natuurlijk jouw vraag hoe jij die kan bemachtigen en dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke rampenfilm was acteur Mark Wahlberg vorig jaar nog in de Nederlandse bioscopen te zien?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 januari 2017. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten zo snel mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram>

[contact-form-7 404 "Not Found"]
3 januari, 2017