Paw Patrol: Dino Rescue WINACTIE

Ben je klaar voor een nieuw puptastisch avontuur? Reis dan samen met Chase en zijn vrienden naar Dino Wilds voor een heus dinoreddingsmissie. Samen met hun nieuwe vriend komen je favoriete pups voor een gloednieuwe en razend spannende uitdaging te staan. Lukt het hun de dinosaurussen op tijd te redden?

Paw Patrol – Dino Rescue is vanaf 21 mei beschikbaar op DVD.

We reizen in zes verhalen met de Paw Patrol door een prehistorisch land. Sluit je aan bij de pups terwijl ze Dino Wilds binnenvallen en hun vrienden beschermen tegen zowel een sluwe eierdief als een uitbarstende vulkaan. Het team beleeft robotachtige dinosaurusavonturen, inclusief twee missies van dubbele lengte!

In samenwerking met Dutch Filmworks en Paramount Pictures mogen wij twee dvd-exemplaren van dit avontuur weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
Hoe heet de Berner sennenhond en nieuwe vriend die de pups van Paw Patrol ontmoeten voor dit avontuur?

Let op:
De actie loopt tot en met 7 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
31 mei, 2021

Trailer