Paw Patrol: Ultimate Rescue WINACTIE

Vanaf 11 september ligt PAW PATROL: ULTIMATE RESCUE in de schappen. Avonturenbaai is druk bezig om het museum voor te bereiden op de komst van Henry en Elizabeth, de Royal Kittens uit Barkingburg. Maar terwijl de kittens samen met Katie en Cali met de trein Avonturenbaai naderen worden ze gekidnapt. Ryder heeft alle pups nodig om Chase bij te staan in het onderzoek in deze ultieme politieredding. In een ander avontuur voert Skye voor het eerst de pups aan in een ultiem helikopter avontuur als de Turbots in een diepe grot van een vulkaan vallen. Natuurlijk ontbreekt ook de jaloers burgemeester Humdinger niet. Hij probeert het Filmmonster naar Foggy Bottom te lokken, maar hij komt er al snel achter dat hij geen controle heeft over de vuurspugende robot. Het is aan de pups om een ultieme redding te bieden met Marshall’s ultieme brandweerwagen. Het zijn zomaar een paar van de Ultimate Rescues, waarnaast we ook zien hoe de pups een pony en Ace weten te redden. Geen klus is te groot en geen pup is te klein, voor Paw Patrol is natuurlijk niets te dol!

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij twee dvd’s vol ultieme reddingen van de kinderhelden weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en adres achter én geef antwoord op deze muzikale vraag:
Hoe heet de Duitse herderpup die gekleed gaat in een politiepak?

Let op:
De actie loopt tot en met 16 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  9 september, 2019

  Trailer