Pawn Sacrifice WINACTIE

Sinds 30 maart ligt PAWN SACRIFICE in de winkelschappen. In dit aangrijpende waargebeurde verhaal Pawn Sacrifice volgen we de schaaklegende Bobby Fischer (Tobey Maguire) die ten tijde van de Koude Oorlog het op moet nemen tegen Russische Boris Spassky (Liev Schreiber). Terwijl de hele wereld toekijkt speelt Fischer niet alleen een wedstrijd tegen Spassky, maar ook tegen zichzelf. De druk van de wedstrijd is hoog en Fischer moet zich bewijzen…De regie ligt in handen van Edward Zwick, die eerder verantwoordelijk was voor onder andere Blood Diamond en Defiance.

Heb jij zin in deze breinkraker? Dat is mooi, want in samenwerking met eOne Benelux mogen wij maar liefst 3 dvd’s van de film weggeven! Daar wil jij er natuurlijk heel graag eentje van winnen en dat hebben we gelukkig heel makkelijk voor je gemaakt. Laat heel simpel je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Als welke superheld was Tobey Maguire maar liefst driemaal te zien?

Let op:
De actie loopt tot en met 14 april, waarna wij contact zullen zoeken met de winnaars. Vervolgens zullen wij ons best gaan doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
7 april, 2016