Peacemaker – seizoen 1 WINACTIE

Do you really really want to taste it? Wie had ooit gedacht dat we de legendarische John Cena als een sympathieke antiheld zouden zien? Peacemaker doet het! De voormalige worstelsuperster was een publieksfavoriet in James Gunn’s The Suicide Squad en is nu terug in zijn eigen reeks. Peacemaker is een hilarisch absurde superheldenreeks waarmee James Gunn zich duidelijk heeft kunnen uitleven.

Het eerste seizoen van PEACEMAKER is sinds 12 juli verkrijgbaar op DVD en Blu-ray™.

SYNOPSIS
Na een wonderbaarlijk herstel van zijn ontmoeting met Bloodsport, komt Peacemaker er al snel achter dat zijn vrijheid een prijs heeft. Hij wordt namelijk door Clemson Murn ingelijfd in een nieuw superteam voor een geheime missie met de codenaam Project Butterfly. Het team bestaat verder uit zijn begeleider, Emilia Harcourt, John Economos die het team van tactische informatie voorziet en de nieuwe rekruut Leota Adebayo.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd exemplaren van dit eerste seizoen van deze hilarische actietopper van DC weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
In Peacemaker zien we John Cena en Robert Patrick samen schitteren, maar hoe heet het filmdebuut van John Cena uit 2006, waarin Patrick ook te zien was?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
12 september, 2023

Trailer