Peaky Blinders – seizoen 3 WINACTIE

Sinds 16 november ligt het derde seizoen van PEAKY BLINDERS in de schappen. In het Birmingham van 1924 maken de Peaky Blinders de straten onveilig, de bende is te herkennen aan de scheermesjes die zij in hun petten naaien. Gangsterbaas Thomas Selby stapt eindelijk in het huwelijksbootje met de liefde van zijn leven Grace Burgess. De twee zijn de trotse ouders van zoontje Charlie en Thomas heeft zijn vrouw belooft dat de kleine man nooit in contact zal komen met wapens. Dit blijkt een moeilijke opgave als steeds meer grote criminele partijen betrokken raken bij de zaken van de Peaky Blinders. Complexe zakenrelaties en familie-intriges leiden ertoe dat Thomas zich in allerlei bochten moet wringen om zichzelf en zijn naasten te beschermen.

Met dank aan eOne Benelux mogen wij een dvd-exemplaar van dit volledige derde seizoen vergeven. Die wil jij natuurlijk winnen en dat hebben wij heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur, ook bekend als Bane in The Dark Knight Rises, speelt hier de bijrol van Alfie Solomons?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 december 2016. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd zo snel mogelijk bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
23 december, 2016