Penny Dreadful – seizoen 3 WINACTIE

Sinds 5 april ligt het derde en tevens laatste seizoen van PENNY DREADFUL in de schappen. Hierin zien we Ethan Chandler, een gevangene van Scotland Yard, die onder leiding van inspecteur Rusk in een trein door de woestijn van het Amerikaanse Westen reist. Ethan wordt door hen begeleidt naar zijn vervreemde vader, maar hij lijkt allesbehalve positief tegenover een hereniging te staan. Ondertussen wordt Sir Malcolm aan de andere kant van de wereld, in Zanzibar, geconfronteerd met een mysterieuze Indiaanse man. In Londen zoekt Dr. Frankenstein naar verlossing met de hulp van een oude bekende, zijn studievriend Dr. Henry Jekyll. Het Schepsel is gestrand op de Noordpool en zet zijn reis voort nadat hij een herinnering van vroeger ondervond. Dorian en Lily redden een jong meisje Justine van een martelhuis en nemen haar onder hun hoede. Terwijl al haar vrienden verspreid zijn over de hele wereld, probeert een vermorzelde en moedeloze Vanessa Ives in Londen haar leven weer op te pakken. Ze ontmoet een zeer intrigerende en interessante arts en samen komen ze tegenover een nieuw kwaad te staan.

Met dank aan Universal Pictures Benelux en Triple P Entertainment mogen wij een dvd exemplaar van deze steengoede serie vergeven. Wil jij weten hoe jij die kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke bekende acteur, die ook tweemaal te zien was als geheim agent 007 James Bond, is in Penny Dreadful te zien als Sir Malcolm Murray?

Let op:
De actie loopt tot en met 15 mei. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
8 mei, 2017