Pennyworth – seizoen 1 WINACTIE

Achter elke sterke man staat een sterke vrouw, of in het geval van Batman een sterke butler! In de splinternieuwe DC-reeks Pennyworth maken we kennis met de jonge Alfred Pennyworth, de man die zich jaren later zal ontfermen over de kleine Bruce Wayne.

In zijn beginjaren start hij als voormalige Britse SAS-soldaat een beveiligingsdienst op en gaat hij onder andere samenwerken met ene Thomas Wayne. De reeks, van de makers van Gotham, ademt de sfeer uit van de klassieke spionagefilms. Een tweede seizoen is inmiddels in de maak!

Het eerste seizoen van Pennyworth is vanaf 22 juli beschikbaar op DVD.

SYNOPSIS
Londen, rond 1960. Alfred Pennyworth richt samen met de jonge miljardair Thomas Wayne, die later de vader van Bruce Wayne wordt, een beveiligingsbedrijf op. Met zijn militaire kameraden “Bazza” en “Dave Boy” hoopt Alfred een vrij leven te kunnen leiden, zonder orders van bovenaf en zonder moorden. Helaas blijkt dat makkelijker gezegd dan gedaan voor iemand met zijn ervaring.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd exemplaren met dit volledige seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Bruno Heller en Danny Cannon zijn de mannen achter Pennyworth, voor welke Batman-gerelateerde serie waren zij eerder verantwoordelijk?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  18 augustus, 2020

  Trailer