Pennyworth – seizoen 2 WINACTIE

Een jaar na de explosieve gebeurtenissen van het vorige seizoen is Engeland verwikkeld in een verwoestende burgeroorlog, waarbij de machtige, neofascistische Raven Union, geleid door Lord Harwood, het hele land dreigt te controleren. Noord Londen blijft één van de weinige verzetsgebieden. Hier, in de Neutrale Zone van West End, vinden we Alfred Pennyworth. Samen met zijn SAS-maten Deon “Bazza” Bashford en Wallace “Daveboy” MacDougal is hij op zoek naar een uitweg – voordat Londen en zijn land tot de grond toe afbranden. En hij heeft zijn oog laten vallen op Amerika.

PENNYWORTH – seizoen 2 is sinds 1 december beschikbaar op DVD en boxset.

SYNOPSIS
Engeland is in de greep van een burgeroorlog tussen de neofascistische Raven Union, onder leiding van Lord Harwood (Jason Flemyng). Met zijn SAS-maten “Bazza” (Hainsley Lloyd Bennett) en “Dave Boy” (Ryan Fletcher) – zoekt Alfred Pennyworth (Jack Bannon) een uitweg… voordat Londen en zijn thuisland, zichzelf in de as leggen.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd exemplaren met dit volledige seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Bruno Heller en Danny Cannon zijn de mannen achter Pennyworth, voor welke Batman-gerelateerde serie waren zij eerder verantwoordelijk?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  20 januari, 2022

  Trailer