Penoza – Serie+Bordspel WINACTIE

Penoza behoort tot de meest succesvolle Nederlandse misdaadseries aller tijden. Vijf seizoenen lang werden de bloedstollende avonturen van Carmen van Walraven, maffiabaas tegen wil en dank, gevolgd door een groot en trouw kijkerspubliek. De serie werd diverse malen genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring en actrice Monic Hendrickx werd voor haar ijzersterke vertolking van de hoofdpersoon zelfs bekroond met een Gouden Kalf. Dat Penoza ook in het buitenland in de smaak viel, blijkt wel uit het feit dat er in vele landen (waaronder de Verenigde Staten) remakes van de serie werden gemaakt. Tot teleurstelling van de vele fans besloten de makers van het Nederlandse origineel dat het vijfde seizoen − sterker en spannender dan ooit −− ook het laatste zou zijn. Deze unieke collectie brengt alle seizoenen van Penoza bij elkaar: 48 afleveringen, ruim 36 uur!

Met dank aan Just Entertainment en Just Games mogen wij niet alleen een dvd óf Blu-ray set weggeven van deze unieke collectie, ook mogen we daarbij een Penoza bordspel weggeven, net zo spannend als de populaire misdaadserie. Jouw uitdaging als speler: vorm je eigen bende en bouw een crimineel netwerk zodat je je uiteindelijk kunt vrijkopen uit de onderwereld. Maar pas op: de recherche en je criminele concurrenten liggen constant op de loer. Weet jij je staande te houden in deze keiharde wereld, als een ware Carmen ‘Penoza’ van Walraven? En heb je het brein en de branie om het spel te winnen?

Kans maken op deze fantastische combi is zoals altijd weer heel gemakkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray en geef antwoord op de volgende vraag:
Voor welke drie films won Monic Hendrickx in 1998, 2001 en 2004 een Gouden Kalf naast het Kalf dat ze in 2013 won voor Penoza?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de complete serie en het bordspel zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  25 november, 2019

  Trailer

  Meer lezen over