Penoza: The Final Chapter WINACTIE

De Zwarte Weduwe is niet dood… sinds 27 maart ligt PENOZA: THE FINAL CHAPTER in de schappen op dvd én Blu-ray.

Drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Ze houdt zich overal buiten, totdat er op een avond een collega lastiggevallen wordt en Carmen niet anders kan dan haar te hulp schieten. Uit zelfdverdediging vermoordt ze de dader, wordt opgepakt en uitgeleverd aan Nederland. Terwijl haar kinderen in shock zijn dat hun moeder nog leeft, zijn er ook wat mensen die nog een rekening met Carmen hebben openstaan. Iedereen wordt weer meegesleurd in een emoitonele rollercoaster waarbij de problemen zich in rap tempo opstapelen. Carmen zal nu defintief moeten afrekenen met haar verleden om haar familie te redden.

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij dit keer vier (!) Blu-ray exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
Regisseur Diederik van Rooijen boekte succes met Nederlandse films als Daglicht en Taped, maar hoe heet de horrorfilm die hij vorig jaar in Hollywood maakte?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
29 maart, 2020

Trailer