Penoza: The Final Chapter WINACTIE

De Zwarte Weduwe is niet dood… vanaf 28 november is PENOZA: THE FINAL CHAPTER in de bioscopen te zien.

Drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Ze houdt zich overal buiten, totdat er op een avond een collega lastiggevallen wordt en Carmen niet anders kan dan haar te hulp schieten. Uit zelfverdediging vermoordt ze de dader, wordt opgepakt en uitgeleverd aan Nederland. Terwijl haar kinderen in shock zijn dat hun moeder nog leeft, zijn er ook wat mensen die nog een rekening met Carmen hebben openstaan. Iedereen wordt weer meegesleurd in een emotionele rollercoaster waarbij de problemen zich in rap tempo opstapelen. Carmen zal nu definitief moeten afrekenen met haar verleden om haar familie te redden.

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij twee setjes vrijkaarten weggeven, met daarbij een fraaie linnen tas, weggeven voor dit laatste hoofdstuk van Penoza. Wil jij een setje
vrijkaarten + linnen tas bemachtigen? Laat dan hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Regisseur Diederik van Rooijen boekte succes met Nederlandse films als Daglicht en Taped, maar hoe heet de horrorfilm die hij vorig jaar in Hollywood maakte?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de vrijkaarten en linnen tas bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
20 november, 2019

Trailer