Penoza WINACTIE

Vanaf 14 november ligt het vijfde en allerlaatste seizoen van PENOZA in de schappen. Na de heftige gebeurtenissen in seizoen 4 van Penoza lijkt de rust weergekeerd aan het begin van dit seizoen. Maffiabaas Carmen van Walraven heeft nauwelijks zorgen over De Winkel en haar gezin. Ze loopt er zelfs al over te denken met pensioen te gaan. Maar voordat het zover is, wil ze nog een grote slag slaan, zodat ze met een gerust hart kan gaan rentenieren. Haar plannen worden echter ruw verstoord als zich plotseling een nieuwe lichting keiharde criminelen aandient. Temeer omdat het ernaar uitziet dat er iemand is die vastbesloten is de ‘Penoza’ van haar troon te stoten. Zo komt Carmen ook in dit razend spannende slotseizoen voor bijna onmogelijke keuzes te staan.

Een seizoen waarin je steeds verder op het puntje van je stoel zal gaan zitten en we zijn dan blij dat wij niet alleen een dvd box, maar ook twee Blu-ray boxen mogen vergeven. Toch is zelfs dat nog niet het enige, want met dank aan Just Entertainment mogen wij ook een superprijs weggeven; een Blu-raybox met seizoen 1 t/m 5! Oftewel, Penoza compleet! Nu wil jij vast weten wat je moet doen om zo’n set te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, geef je voorkeur voor dvd of Blu-ray aan en geef antwoord op de volgende vraag (je doet automatisch mee voor de superprijs):
Welke actrice was vijf seizoenen te zien als maffiabaas Carmen van Walraven?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd, Blu-rays en superprijs zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  14 november, 2017

  Trailer