Perry Mason – seizoen 1 WINACTIE

Sinds 11 december ligt het eerste seizoen van HBO’s Perry Mason in de schappen. De serie vertelt het verhaal van de gelijknamige advocaat die in het Los Angeles van de jaren ’30 een ontvoering probeert op te helderen.

’s Werelds bekendste, fictieve, advocaat Perry Mason maakt zijn comeback in deze spannende HBO®-serie. In 8 afleveringen vol verrassende plotwendingen zien we dat de briljante strafrechtadvocaat vastbesloten is om het juiste te doen – zelfs wanneer dat niet helemaal legaal is – als hij een controversiële en politiek beladen zaak aanneemt.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren van dit eerste seizoen van deze serie weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur voor dvd óf Blu-ray aan én geef antwoord op de onderstaande vraag:
In deze moderne versie zien we Matthew Rhys als Perry Mason, maar hoe heet de acteur die de rol van fictieve strafrechtadvocaat speelde tussen 1957 en 1966?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
14 januari, 2021

Trailer