Pestkop WINACTIE

Vanaf 19 oktober ligt PESTKOP in de schappen, een spannend tienerdrama over pesten, worstelen met je geaardheid en jezelf ontdekken.

Danny is een scholier die vanwege zijn zieke moeder thuis weinig aandacht krijgt. Hij is liever op school waar hij erg populair is maar ook bekend staat als grote pester. Zijn slachtoffer is Suus, een lesbisch klasgenootje dat veel problemen ondervindt door haar geaardheid. Ze blijkt telkens een makkelijk slachtoffer voor Danny. Wanneer Danny door zijn vriendin wordt overgehaald om een sessie bij een waarzegster te doen krijgt hij een blik in zijn toekomst. Hij raakt verstrikt in een duistere situatie die in het verschiet ligt…

Met dank aan Source 1 Media en Triple P Entertainment mogen twee dvd exemplaren van dit tienerdrama weggeven. Wil jij er eentje winnen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In Pestkop zien we Priscilla Knetemann en Ricardo Blei, maar in welke jongerenserie waren deze twee acteurs eerder ook te zien?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  17 oktober, 2017

  Trailer