Pet Sematary WINACTIE

Vanaf 21 augustus ligt de remake van de gelijknamige horrorfilm PET SEMATARY in de schappen. Dokter Louis Creed (Jason Clarke) is net samen met zijn vrouw Rachel (Amy Seimetz) en hun twee jonge kinderen van Boston naar het platteland van Maine verhuisd. Dan ontdekt hij een mysterieuze begraafplaats in het bos vlakbij hun nieuwe huis. Dan slaat het noodlot toe en volgt er een reeks angstaanjagende en afgrijselijke gebeurtenissen. Pet Sematary is gebaseerd op de gelijknamige baanbrekende horror-roman van Stephen King (It, The Shining, The Green Mile).

In samenwerking met Paramount Pictures en Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze film weggeven. Kans daar op maken is heel erg simpel. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur, bekend uit onder andere Zero Dark Thirty en Dawn of the Planet of the Apes, is in Pet Sematary te zien als Louis Creed?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  19 augustus, 2019

  Trailer