Peter en de Draak WINACTIE

Vanaf 5 oktober is PETER EN DE DRAAK in de bioscopen te zien. Wat als je beste vriend een draak blijkt te zijn? In Disney’s Peter en de Draak zie je hoe de weesjongen Peter samen met de gigantische groene draak Elliot leeft in het bos. Ga samen met Peter en zijn allerbeste vriend Elliot op een spannend avontuur vol humor en onverwachte vriendschappen! Al jaren vertelt de houtsnijder meneer Meacham een verhaal over een woeste draak die ergens diep in de donkere bossen woont. Zijn dochter Grace die werkt als boswachter en het bos op haar duim kent, vindt die verhalen maar ongeloofwaardig. Totdat zij Peter ontmoet. Peter is een mysterieuze jongen zonder huis en familie, die zegt dat hij samen met een gigantische, groene draak genaamd Elliott leeft in het bos. De beschrijvingen die Peter over de draak vertelt, lijken verdacht veel op de draak uit de beruchte verhalen. Samen met haar vriendin Nathalie gaat Grace daarom op zoek naar de waarheid. Sommige geheimen zijn te groot om te verbergen…

Om deze release te vieren mogen wij namens The Walt Disney Company Benelux een geweldig promotiepakket weggeven! Hierin vind je een light-up frisbee en een setje bioscoopkaarten. Wil jij kans maken op dat fantastische pakket? Meedoen hebben we heel eenvoudig gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Noem de titel van de andere live-action film die Disney dit jaar heeft uitgebracht?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 oktober. Daarna zullen we contact opnemen met de prijswinnaar, waarna wij ons uiterste best gaan doen om de pakket bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
5 oktober, 2016