Pete’s Dragon WINACTIE

Sinds 15 februari ligt PETE’S DRAGON in de schappen. Wat als je beste vriend een draak blijkt te zijn? In Disney’s Peter en de Draak zie je hoe de weesjongen Peter samen met de gigantische groene draak Elliot leeft in het bos. Ga samen met Peter en zijn allerbeste vriend Elliot op een spannend avontuur vol humor en onverwachte vriendschappen! Al jaren vertelt de houtsnijder meneer Meacham een verhaal over een woeste draak die ergens diep in de donkere bossen woont. Zijn dochter Grace die werkt als boswachter en het bos op haar duim kent, vindt die verhalen maar ongeloofwaardig. Totdat zij Peter ontmoet. Peter is een mysterieuze jongen zonder huis en familie, die zegt dat hij samen met een gigantische, groene draak genaamd Elliott leeft in het bos. De beschrijvingen die Peter over de draak vertelt, lijken verdacht veel op de draak uit de beruchte verhalen. Samen met haar vriendin Nathalie gaat Grace daarom op zoek naar de waarheid. Sommige geheimen zijn te groot om te verbergen…

Met dank aan The Walt Disney Company Benelux mogen wij een dvd én een Blu-ray exemplaar van de film vergeven. Die wil jij natuurlijk winnen en dat hebben wij heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, je eventuele voorkeur voor Blu-ray of dvd en geef antwoord op de volgende vraag:
Pete’s Dragon is de remake van een gelijknamige musicalfilm. In welk jaar kwam deze film, die live-action beelden met animatie combineert, uit?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 februari 2017. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd én Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  20 februari, 2017