Phantom Thread WINACTIE

Vanaf 4 juli ligt PHANTOM THREAD in de schappen. De gerenommeerde couturier Reynolds Woodcock (Daniel Day-Lewis) en zijn zus (Lesley Manville) vormen samen het middelpunt van de glamoureuze Britse modewereld in het naoorlogse Londen van de jaren vijftig. Zij kleden de adel, de filmsterren, de dames van stand en vrouwen die pretenderen tot de high society te horen in de gedistingeerde stijl van The House of Woodcock. Vrouwen komen en gaan in Woodcocks leven en zij bieden hem behalve gezelschap ook een bron van inspiratie. Maar dan ontmoet hij de jonge eigengereide Alma (Vicky Krieps), die al snel een vaste plaats in zijn leven verovert als zowel zijn muze en zijn minnares. Woodcock ervaart deze liefde echter als een nauwsluitend keurslijf, die het leven dat hij voor zichzelf zo zorgvuldig op maat gemaakt had, overhoopgooit.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze prachtige film. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Naar het schijnt is Phantom Thread de laatste film met Daniel Day-Lewis. Noem minimaal één film waarvoor hij een Oscar wist te bemachtigen?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
25 juni, 2018

Trailer