Philip K. Dick’s Electric Dreams WINACTIE

Sinds 18 april ligt het eerste seizoen van PHILIP K. DICK’S ELECTRIC DREAMS in de schappen, een sci-fi serie met tien epische en aangrijpende op zichzelf staande afleveringen, elk met een eigen, andere en unieke wereld, soms in een verre uithoek van het universum en soms dichter bij huis. Ook al liggen de verhalen soms werelden uit elkaar, in elk verhaal wordt het belang en de betekenis van de menselijkheid verder onderzocht. Elke aflevering is gebaseerd op één van Philip K. Dick’s bekende short stories.

Verschijningsdata:
∙ DVD: 18/04/2018

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee dvd exemplaren van dit eerste seizoen weggeven. Wil jij dit seizoen aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur voor dvd of Blu-ray aan en beantwoord de volgende vraag:
Waar staat de “K.” voor in de naam Philip K. Dick?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
28 april, 2018

Trailer